MoWeArt Design on luova oppimis- ja osaamisyhteisö. Tehtävämme on tukea kokonaisvaltaista oppimista, luovuutta ja hyvinvointia muuttuvassa työelämässä. Unelmoimme työelämästä, joka on inhimillisesti kestävää. Työelämästä, jossa saa olla aidosti omana itsenään ja jossa erilaisuus on voimavara. Unelmiemme työyhteisö on oppiva, oivaltava, tunteva ja välittävä. Autamme ihmisiä ja yhteisöjä oppimaan ja oivaltamaan yhdessä.

Tutustu palveluihimme (päivitettävänä).

Tuemme aikuista oppijana muutoksessa. Opimme yhdessä uusia työelämätaitoja ja kehitämme toimintakulttuuria luovuutta, hyvinvointia, oppimista ja yhteistyötä tukevaksi. Tuomme luovaa liikettä ja joustavaa ajattelua erilaisiin toimintaympäristöihin. 

 

Työskentelemme erityisesti koulutus-, sosiaali- ja terveysalan sekä kulttuuri- ja luovan alan ammattilaisten ja organisaatioiden kanssa. Valmennamme, koulutamme ja kehitämme työyhteisöissä luovalla ja taidepedagogisella otteella. Valmistamme osallistavia esityksiä yhteistyössä.

Teemme yhteistyötä erityisesti vapaan sivistystyön ja kolmannen sektorin toimijoiden kanssa. Yhdessä olemme tulevaisuuden työn ja hyvän (työ)elämän koreografeja. Teemme työstä taidetta ja taiteesta työtä.

MoWeArt Design co-creators:

 

Pauliina Lappi on MoWeArt-kouluttaja, vuorovaikutusvalmentaja, taiteen ja hyvinvoinnin monialainen toimija ja yhteisökehittäjä. 

                       

                       CV 

 

Pauliinan blogi: https://uudistuvaopettaja.blogspot.com/

Johanna Aromaa on MoWeArt-muotoilija, yhteiskehittäjä ja väitöskirjatutkija (FM).

 

                       CV

Tutustu esitteeseen. 

IMG_2638.jpeg
Luovat Askeleet 

Teemme yhteistyötä erilaisissa työryhmissä. Olemme olleet perustamassa muun muassa työryhmä Luovia Askeleita. Luovat Askeleet on taidepedagoginen ja moniammatillinen työryhmä, joka tekee uuden työn muotoilua luovasti ja yhteisöllisesti. Työryhmä tuottaa uutta tietoa sille ominaisella tavalla liikettä, taidetta ja teoriaa yhdistäen mm. järjestämällä opintopiiritoimintaa, työpajoja ja koulutuksia, kirjoittaen yhdessä sekä valmistamalla performansseja. Olemme työskennelleet eri kokoonpanoissa vuodesta 2009. Luoviin Askeliin kuuluvat tanssinopettaja ja yhteisöpedagogi Päivi Mettovaara, journalisti ja luokanopettaja Merja Männikkö, Johanna Aromaa ja Pauliina Lappi. Työryhmä on avoin yhteisö ja teemme yhteistyötä uudenlaisista, luovista työn tekemisen tavoista kiinnostuneiden eri alojen ammattilaisten ja yhteisöjen kanssa.

www.esteetönry.fi

Facebook: @LuovatAskeleet

LA_työryhmä_2020.jpg